Knjigovođa je nabolji prijatelj vašeg poslovanja

Odlučili ste se da krenete sa sopstvenim biznisom.
Registrovali ste firmu u Agenciji za privredne registre, uradili pečat, otvorili račun u banci, deponovali potpise. Iznajmili ste poslovni prostor ili kancelariju,opremili ih. Nabavili ste robu i puni entuijazma krenuli ka ostvarenju poslovnih uspeha.
Bilo da ste preduzetnik ili ste vlasnik manje ili veće firme princip poslovanja uvek je isti. Gledate da što više prihodujete a da vam rashodna strana bude što manja. I to je OK.

Vaš knjigovođa - Centra lHR

Međutim mnogi preduzetnici koji su na početku poslovanja usluge knjigovotstva stavljaju na stranu rashoda. To na prvi pogled izgleda normalno jer se moraju izdvojiti određena sredstva da bi se platile usluge knjigovođe. Međutim usluga knjigovođe nije samo puko registrovanje poslovanja. Dobar knjigovođa će na “kraju balade” biti najbolja investicija za vaše poslovanje a evo i zašto:

  • Knjigovođa maksimalno poznaje poreske zakone i propise što mu omogućava da troškove vašeg poslovanja svede na minimum, a da na kraju godine ispravno uradi završni račun i iskoristi poreske olakšice.
  • Vaše poslovne finansije će biti pod objektivnim profesionalnim okom tako da ćete u svakom trenutku moći da dobijete koristan savet za dobrobit vašeg poslovanja.
  • Često će te se sresti sa potrebom da morate brzo da donesete odluku koja će uticati na vaš posao. Vaš knjigovođa, koji radi za vas, će posledicu ove odluke moći da pogleda iz više uglova i da realnu sliku da li je odluka dobra ili manje dobra po vaše poslovanje.
  • Ono na šta morate da računate tokom poslovanja je poseta poreskih inspekcijskih službi. Kada preduzetnici sami vode poslovne knjige ove posete mogu se pretvoriti u jako loše iskustvo. Knjigovođa sve drži pod konac i ovakve situacije rešava relativno lako.
  • I na kraju knjigovođa će vam uštedeti mnogo vremena. To vreme ćete iskoristit za vaše poslovanje koje će vam doneti mnogo više novca od onoga koje ste opredelili za knjigovođu.

Knjigovodstvena agencija CENTRAL HR spremila je pakete usluga prema potrebama svojih klijenata. U zavisnosti od obima vašeg poslovanja zavisi i cena naše usluge a počinju već od 3600 dinara mesečno.

Kontaktirajte nas

Napišite nam e-mail.

Telefon: 011 303 55 95

Mobilni: 060 303 55 95